digital.bgWindows 7 продължава да се радва на сериозна популярност сред потребителите

...
digital.bgWindows 7 продължава да се радва на сериозна популярност сред потребителите
Коментари Харесай

Поддръжката за Windows 7 спира

digital.bg

Windows 7 продължава да се радва на сериозна известност измежду потребителите макар обстоятелството, че Microsoft стопират поддръжката за софтуера.

Това ще се случи през днешния ден - 14 януари, когато компанията към този момент няма да дава никакви актуализации за сигурност. Ако до момента притежателите на компютри не са имали причина да преминат към Windows 10 или друга различна операционна система в този момент е подобаващия миг да го създадат. Разбира

В случай, че предпочитате този вид бъдете готови за редица бъгове и механически неизправности при работа с приложенията, както до момента. За в бъдеще ще ви се постанова независимо да отстранявате сходни проблеми и да се грижите за сигурността на персоналната си информация. Microsoft се надяват с тези дейности да накарат повече хора да актуализират устройствата си към Windows 10. Някои консуматори също по този начин ще преминат към съперници операционни системи като Linux и macOS.

 



 

Имайте поради, че в случай че изберете да продължите да работите с Windows 7 с всеки минал ден ще сте обект на по-голям закани и вируси. Крайното решение си зависи от всеки консуматор, само че несъмнено е пристигнал момента, в който притежателите на устройства с Windows 7 би трябвало да преценяват кое е най-хубавото за самите тях. Инсталацията на Windows 10 лишава малко време, а поддръжката на актуалната операционна система ще изисква много повече старания. Миграция към Linux или macOS наподобява като малко по-сложен развой.

се всеки от тях може да продължи да употребява Windows 7.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР